αρχική σελίδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 37

Το βράδι της 24ης Αυγούστου, στη 1:30, πραγματοποιήθηκε εμπρηστική επίθεση σε οχήματα έξω από την κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37 στην Κυψέλη. Η επίθεση των παρακρατικών σκουληκιών είχε προφανώς ως στόχο οχήματα που ανήκουν στους καταληψίες, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν να καταστραφούν από τη φωτιά τρία οχήματα που βρίσκονταν παρκαρισμένα έξω από την κατάληψη και ανήκαν σε περίοικους.

Η συγκεκριμένη -αποτυχημένη- επίθεση έρχεται να προστεθεί στις εμπρηστικές επιθέσεις που προηγήθηκαν το τελευταίο διάστημα στον Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Χώρο στα Γιάννενα στις 13 Μάη και στο αναρχικό στέκι του “Θερσίτη” στο Ίλιον στις 27 Ιούνη.

Όλες οι παραπάνω επιθέσεις εντάσσονται στα πλαίσια όξυνσης της καταστολής –όπως αυτή εκφράζεται τόσο από τους επίσημους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους όσο και από παρακρατικές συμμορίες που δρουν υπό την κάλυψη και καθοδήγησή του- η οποία θέτει στο στόχαστρο κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους αντίστασης που ανταγωνίζονται σε κάθε μέτωπο τους σχεδιασμούς κράτους και αφεντικών για την υποταγή της κοινωνίας.

Καμιά επίθεση σε βάρος αγωνιστών και αυτοοργανωμένων χώρων δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη. Οι παρακρατικοί τραμπούκοι και οι κρατικοί πάτρωνές τους θα μας βρίσκουν πάντοτε μπροστά τους. Οι απόπειρες τρομοκράτησης και εκφοβισμού δεν μας πτοούν. Θα εντείνουμε με κάθε μέσο τον αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ – ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!

25 Αυγούστου 2007
Σύντροφοι και συντρόφισσες από το κατειλημμένο έδαφος της Λ. Καραγιάννη 37

 

ΦΛ

 

 

 

 

1